За ЦЕНКО и СИЕ ЕООД

История на фирмата

Фирмата "Ценко и Сие" съществува от 2011 г., като за това време сме се превърнали в един от най-сигурните и успешни партньори за всякакъв вид ремонтни дейности. Разполагаме с опитни специалисти в екипа ни, като често правим и колаборации с фирми и други изпълнители. 

През годините сме завършили стотици обекти - малки и големи, сложни и по-прости. От ремонти на цели сгради до ремонт на баня или кухня - можем абсолютно всичко. Гордеем се с всеки издаден обект, но едни от най-мащабните ни проекти до момента са през 2018 и 2019 г. 

2018 е годината, в която работихме като подизпълнители на един от големите строители в България и успешно завършихме два супермаркета "Фантастико", намиращи се в кв. Студентски град и кв. Драгалевци. Там направихме боядисване, затваряне на фуги, сухо строителство и шпакловка. 

През 2019 г., отново като подизпълнители на друг голям строител, успешно завършихме "Аквапарк-София". През 2020 г., като подизпълнител на същия голям строител, успешно завършихме Бизнес комплекс ADVANCE BUSINESS CENTER, Сграда 2. 

Професионалисти в сферата на ремонтите и строителството

Топ изпълнител в платформата MaistorPlus

Нашата експертиза

Зад гърба си имаме множество издадени обекти, част от които изключително мащабни. Фирмата ни разполага със специалисти във всяка една ремонтна дейност. Всеки един човек има години опит и експертиза, затова работата ни се отличава с изключителен професионализъм. 

Работата с детайли винаги е била важна за нас, тъй като с времето сме установили, че точно детайлът има най-голямо значение за завършения вид на един обект. 

 

Друго важно нещо за нас е добрата комуникация и разбирателство с клиента. Всичко винаги се допитва до Вас преди да се направи. На клиентите си оставяме добро впечатление не само с работата, но и с отношението, което им предлагаме. 

Спазените срокове за също друг фактор за успешна работа и ние не правим празни обещания. Всички уговорки се спазват стриктно, както и зададените срокове. 

 

Начин на работа

За да може един обект да бъде изпълнен успешно, има важен фактор, който е от значение и това е начинът на работа. Всеки обект е индивидуален, но ние винаги имаме план, към който се придържаме и спазваме. 

Първото нещо е оглед на място на обекта. Следва изготвяне на оферта и след това същинското изпълнение - вътрешен ремонт, цялостен ремонт на жилище, външни ремонти, ремонт на покрив, саниране, изолация, дограма, ремонт на баня. 

 

Ние от "Ценко и Сие" се грижим за Вашето жилище, офис, магазин или сграда, като Ви предлагаме истинско удоволствие при работата с нас. Екипът е отдаден на работата и доброто и изпълнение и Ви даваме гаранция, че всичко ще бъде перфектно след нас. 

Главната ни цел и това, което ни движи напред са всички доволни от нас клиенти. За нас е удовлетворение, когато знаем, че сме превърнали идеите Ви в реалност. Доверете ни се сега и се свържете с нас или директно поискате оферта. 

 

1.

След оглед даваме индивидуална оферта

За да започне работата, първата стъпка е направата на оглед на място. След коментиране на обекта и дейностите, Ви изготвяме индивидуална оферта, базирана на сложността, обема и желаниата Ви. 

2.

След договаряне пристъпваме към изпълнение

След като сме се договорили, пристъпваме към същинската част на ремонта и това са самите ремонтни дейности. Работим в срокове и качествено, като всичко се консултира с Вас. Често Ви предлагаме и идеи. 

3.

Преди издаване на обекта почистваме

Никога не оставяме един обект без да сме се уверили, че всичко е безупречно почистено след работата. Грижим се за комфорта Ви и Ви спестяваме главоболията от почистване след ремонт. 

Свържете се с нас за консултация и напълно безплатна оферта!